Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Softideea S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Perimetru computerizat Tomey
6800 €
Brand
AP 1000
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
- perimetru static
- timp scurt de examinare (uzual cca. 7 min.)
- înregistrează doar măsurătorile efectuate în condiţii de fixare perfectă asistată de o cameră digitală prin metoda Heijl-Krakau care detectează pata oarbă sau printr-o metodă controlată de camera de luat vederi.
- măsurătorile cu răspuns fals sau fără fixare centrală sunt eliminate şi repetate automat
- ochiul pacientului apare pe monitorul calculatorului tot timpul examinării şi este controlat vizual de către examinator.

Modificarea pozitiei pacientului care atrage după ea vicierea rezultatelor este semnalizată de către aparat şi se opreşte testarea până la reluarea poziţiei corecte.

- posibilitatea măsurării pupilei în orice moment din timpul examinării, înainte sau după
- posibilitatea alegerii tipului de test în funcţie de necesităţi : întreg 50 , glaucom 22 /50 , central 30 , central 22 , periferic 30 ÷ 50 , macula 10 , test conducere auto 50 / 80 .
- posibilitatea ajustării timpului de răspuns şi a timpului de expunere în funcţie de pacient ( vârstă , ocupaţie , educaţie )
- posibilitatea introducerii unui timp suplimentar variabil care face ca stimulul luminos să apară la un interval variabil de timp pentru a se evita răspunsurile false stereotipe din partea pacientului .
- posibilitatea testării adaptive în care durata dintre stimuli este adaptată continuu în funcţie de viteza cu care pacientul răspunde .

Astfel în prima fază până pacientul se obişnuieşte cu modul de lucru al aparatului intervalul dintre 2 stimuli luminoşi este mai mare, odată cu obişnuinţa durata scade, iar spre sfârşitul testării când intervine oboseala durata dintre stimuli creşte.

Astfel se scurtează durata examinării.

- control automat a iluminării fondului de observare
- programul de calculator pentru evaluarea rezultatelor permite afişări diverse ale câmpului vizual : hartă simplă, gri, color, 3 D, numerică, secţiuni pentru studierea zonelor cu defecte, hartă comparativă între 2 măsurători ale aceluiaşi pacient luate la un interval de timp, cu evidenţierea diferenţelor, hartă comparativă cu normalul pentru vârsta pacientului.
- posibilitatea afişării multiple a rezultatelor simultan 4 tipuri de reprezentări
- opţiune de tipărire a rezultatelor în orice fel de reprezentare
- bază de date a pacienţilor unde se stochează informaţii preliminare precum şi rezultatele examinărilor pentru a se permite studierea evoluţiei bolii şi efectul tratamentului prescris
- posibilitatea introducerii în program a mai multor medici care trimit pacienţi .

Baza de date a pacienţilor este ordonată în funcţie de medic astfel încât fiecare medic are acces doar la baza de date a propriilor pacienţi .

Această bază de date este salvată în memoria calculatorului dar se poate salva suplimentar pentru siguranţă pe CD .

- suport modern pentru bărbie cu reglare pe verticală
- în cazul în care pacientul oboseşte, testarea poate fi întreruptă de către pacient sau de către operator şi se poate relua din punctul unde s-a întrerupt.

- permanent se urmăreşte în ce fază a testării suntem
- posibilitatea ataşării corecţiei optice corespunzătoare ochelarilor pacientului
- în preţ sunt incluse programul de lucru pt. calculator cu baza de date pt. pacienţi , calculator tip cub , tastatură şi mouse fără fir , Windows XP cu licenţă şi bineînţeles aparatul .
- partea emisferică are rază de 300 mm
- pacientul răspunde la stimuli cu ajutorul unui buton
- ochiul care nu este testat este acoperit cu un ocluzor inclus în aparat
- silenţios
- dimensiuni reduse
- instrucţiuni traduse în limba română
- greutate 12 kg.

Produsul este folosit doar pentru 53 de campuri vizuale.
Din Gura in Gura